Instalații de alarmă și sisteme de securitate premiate

sisteme de alarma profesionale
Ca să poți avea cu adevărat încredere în sistemul de alarmă din casa sau din compania ta, folosește numai produse de la producători renumiți!
Pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de securitate, colaborăm doar cu producători de top, ca TELENOT. De peste 50 de ani, TELENOT dezvoltă cele mai inovative produse de securitate și este unul dintre liderii pieței germane.
Siguranța produselor TELENOT este multi-certificată, compania fiind și câștigătoarea mai multor premii în industria de securitate (Cel mai bun sistem de alarmă din Germania în 2015 și Produsul Smart-Home al anului 2016 – mai multe detalii pe site-ul companiei).
Cauți o un sistem de securitate în care să ai încredere? Scrie-ne un mesaj și te sfătuim cu plăcere!

Sisteme de alarmă performante

Avantajele unui sistem performant țin atât de garantarea siguranței, cât și de ușurința cu care pot fi operate. La fiecare sistem de alarmă instalat, îți oferim posibilitatea operării acestuia printr-o aplicație special dezvoltată. Prin BuildSec App vei putea configura, verifica și seta alarma antiefracție de oriunde te-ai afla, fie că ai ieșit la cumpărături sau că pleci în vacanță săptămâni întregi pe un alt continent. În plus, te bucuri de garanție de 3 ani pentru toate sistemele de alarmă achiziționate. 
sistem securitate casa
Alege un sistem de securitate de ultimă generație, cu display touch, care se încadrează perfect în designul casei tale. Pe lângă multiplele opțiuni de configurare, poți personaliza rama panoului de control și chiar culoarea senzorilor, pentru o integrare armonioasă.
Panoul de control BT800 și BT801 are o dimensiune de 7” și este dotat cu display color grafic soft-touch de 800×480 pixeli și 4 LED-uri care indică starea sistemului. Prin acest panou conectat la centrala antiefracție poți opera toate elementele sistemului de alarmă din casă sau din apartament, fie că este vorba de un senzor de mișcare sau de sirena externă de alarmă.

Soluții smart: sisteme de alarmă wireless pentru casa ta

O alarmă wireless te ajută să îți transformi locuința într-un Smart Home. Panoul de control wireless FBT 250 are un display OLED foarte elegant, din sticlă, disponibil în două culori (alb sau negru). Acesta funcționează pe bază de baterii AA și are o autonomie de până la 12 luni. Dimensiunile panoului sunt de 274,5 x 93 x 22 mm.
Funcțiile panoului sunt multiple – prin intermediul acestuia activezi sau dezactivezi alarma, controlezi până la 16 zone securizate și poți verifica statusul celorlalte dispozitive conectate. Mulțumită aplicației noastre inteligente BuildSec App, poți opera sistemul atât prin panoul de control, cât și de la distanță, păstrând funcționalitatea completă. 
IMPORTANT! Instalarea unei alarme cu funcționalități de operare wireless nu înseamnă că nu vor fi necesare conexiuni prin cablu atunci când aceasta este montată. Din motive tehnice și de securitate, este necesar ca centrala antiefracție, “creierul” întregului sistem, să fie conectată la router prin cablu. 

Senzori de mișcare interiori profesionali

Există diferite tehnologii pentru detectarea mișcării – de la senzorii clasici “PIR” de interior și până la senzorii de mișcare 360º. Senzorii de mișcare TELENOT sunt disponibili cu o varietate de sisteme de detecție care îți oferă siguranță maximă pentru orice încăpere.
Cel mai întâlnit sistem de detecție a mișcării este prin senzor infraroșu, – PIR (passive infrared sensor) – care detectează radiația infraroșie de căldură printr-un sistem optic. Totuși, acest tip de senzor nu este potrivit pentru toate situațiile.
În acest caz, poți opta pentru un senzor de mișcare dual, care combină tehnologia de detecție prin infraroșu cu o altă tehnică – de exemplu, prin microunde. Cele două sisteme lucrează împreună pentru a-ți oferi un detector de mișcare de încredere și o rată de alarme false extrem de scăzută.
Pe lângă calitatea tehnicii, senzorii noștri îți garantează și compatibilitate la nivelul designului. Printr-un simplu click, poți înlocui carcasa senzorului oricând. Ai la dispoziție o varietate de culori și texturi, care să se armonizeze cu interiorul camerei tale.
Află mai multe detalii despre produse (informații disponibile în limba germană)
Panou BT800 și BT801 [link extern]
Panou FBT250 [link extern]
Senzor VAYO pro [link extern]
Broșura completă TELENOT [link extern]

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü