Control acces digital, prin încuietoare inteligentă

Sistemele de control acces ICS te ajută să organizezi inteligent accesul în imobile, fie că este vorba de propria locuință, cabinete medicale sau birouri. Pentru sistemele noastre, folosim tehnologie produsă de Uhlmann & Sacher, unul dintre cei mai renumiți furnizori de sisteme de închidere digitală din Germania.

Compania produce tehnică de securitate de înaltă calitate, acest lucru fiind recunoscut și la nivelul industriei germane prin diverse premii (GIT Security Award 2017, Protector Award 2017). Peste 600.000 de încuietori digitale de încredere premium marca U&Z sunt în funcțiune astăzi.

yala cu cilindru digitala
U & Z | Yala digitala
Sursă: Uhlmann & Zacher GmbH | Germania

O încuietoare digitală modernă, programabilă wireless

Cu o încuietoare inteligentă digitală pentru ușă, poți programa accesul în birou sau în casă direct de pe calculator sau de pe aplicația mobilă care însoțește kitul de control acces. De asemenea, poți instala un cilindru digital și la dulapuri, cabinete sau sertare care trebuie securizate.

În funcție de necesitățile tale, poți opta pentru instalarea cilindrilor individuali sau în combinație cu un sistem de alarmă pentru casa ta. Atunci când alegi această combinație, vei putea controla cilindrii digital direct de pe telefon sau din calculator, prin intermediul software-ului pentru alarmă.

Cum funcționează încuietoarea digitală?

Încuietoarea digitală este alimentată de două baterii convenționale CR-2 Litiu, care îi oferă o autonomie de până la 20.000 de închideri/deschideri. Aceasta este activată print-un card de proximitate și are mai multe funcții, printre care:

  • Activare pe timp de zi / în anumite intervale de timp
  • Cuplare permanentă (funcția de comutare) fără consum suplimentar de energie
  • Bateriile pot fi schimbate / îndepărtate numai cu autorizația corespunzătoare pentru a deschide compartimentul bateriilor
  • Montarea și demontarea ușoară a butonului. Acest lucru este posibil numai cu o autorizație adecvată
  • Buton etanșat, protejat împotriva apei, în carcasă până la clasa de protecție IP66 (în funcție de versiune)
  • Tipuri de transponderi: 125 kHz: EM4200, EM4450, HITAG 1 / HITAG S; 13.56 MHz MIFARE® Classic, MIFARE® DESFire®EV1, MIFARE® DESFire®EV2, LEGIC® prime, LEGIC® advant și transponder activat (868MHz)

Mai multe informații despre produsele U&Z poți citi în acest catalog (în limbile engleză și germană).

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü