Tehnologie sigură și rețele de comunicație optimizate

Înainte de instalarea unei alarme wireless în locuință sau în orice alt imobil, este necesară preconfigurarea unei rețele prin care dispozitivele să poată comunica. Pentru aceasta, ne bazăm pe produsele FRITZ!Box de la AVM, compania berlineză cu peste 30 de ani de istorie în domeniul telecomunicațiilor.
Producătorul AVM este unul dintre liderii industriei la nivel european, iar brandul FRITZ! conduce piața germană de rețele de comunicație pentru locuințe (Home Network). Compania dezvoltă atât produse de comunicație broadband, DSL, cablu, LTE și fibră optică, cât și dispozitive pentru case inteligente bazate pe standardele WLAN, DECT și Powerline.

Un router versatil, pentru o alarmă inteligentă

Dacă vrei să instalezi în casa ta o alarmă cu funcționalități GSM (GPRS) și wireless, alege un router performant care să răspundă tuturor nevoilor tale de comunicare. Un model de top cum este routerul FRITZ!Box VDSL 7590 îți asigură viteză de conexiune înaltă (pentru WLAN și DSL) și o rază de acțiune mare, pentru cea mai bună experiență de utilizare.
Pentru o performanță superioară a comunicării în rețea, îți putem oferi și un sistem MESH Wi-fi – o rețea locală formată din router, amplificator și powerline, care asigură o distribuție optimă a semnalului. Astfel, te bucuri de viteza maximă pentru toate aparatele conectate la rețeaua WLAN – de la smartphone, la alarmă, laptop, sau imprimantă.

Flexibilitate și control – de pe laptop, calculator sau telefon

Toate dispozitivele conectate în rețeaua de acasă pot fi configurate simplu și rapid prin interfața de utilizare a routerului FRITZ!Box. Această opțiune este unică pe piața Europeană.
Poți accesa routerul de acasă printr-un browser de internet ca Firefox, Chrome sau Internet Explorer. Toate opțiunile de setare sunt organizate în meniuri simplu de utilizat, chiar și de începători.
Pentru a afla toate specificațiile tehnice ale routerului FRITZ! Box 7590, accesează site-ul producătorului.

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü