Tehnică germană premium
și sisteme de alarmă profesionale

Pentru protejarea vieții, a proprietății și a valorilor personale

Întrebare:

Cum te protejezi?

Acționezi preventiv?

Sau lași lucrurile la voia întâmplării?

Sisteme de alarmă antiefracție pentru întreprinderi, locuințe sau case de vacanță

Protejarea vieții și a proprietății este cel mai important aspect în tehnologia de securitate. Studiile arată că 60% dintre infractori evită spargerile în locuințe protejate. Când vine vorba de siguranță, prevenția este cea mai sigură soluție.
Îți putem crea un sistem antiefracție profesional perfect adaptat nevoilor tale, fie că vrei un kit de alarmă pentru apartament sau un sistem complex pentru clădiri de birouri, școli, cabinete sau magazine.

Cu un sistem de securitate prevăzut cu sirenă de alarmă trăiești mult mai sigur în propria casă

sistem de securitate casa smart

Componente smart pentru o casă modernă | Sursă: TELENOT GmbH

În cazul unei efracții, criteriul timpului este decisiv. Un hoț poate pătrunde în imobil în doar câteva minute, iar în aproape 3 din 10 cazuri, efracțiile au loc atunci când cineva este în casă. Copiii, vârstnicii și persoanele cu dizabilități sunt în special expuse acestor pericole.
Prin instalarea unui sistem de alarmă în casă, ai grijă de cei dragi, de bunurile personale sau de afacerea ta indiferent unde te afli. Noi îți stăm la dispoziție și te consiliem personal, la fața locului.

Protejează-ți valorile și oferă-ți liniște mentală cu un sistem de alarmă profesional, de calitate superioară

Sistemele noastre antiefracție nu sunt ca orice alt kit de alarmă. Toate elementele sunt dezvoltate și fabricate de către partenerii noștri premium din Germania, experți în domeniul securității.
Mulțumită tehnologiei germane de calitate superioară, îți garantăm un sistem super rapid și sigur, ultramodern. Dispozitivele de securitate sunt însoțite de o garanție obligatorie de 3 ani, care depășește garanția normală dată de lege.
Pentru siguranță optimă, îți oferim un kit de alarmă wireless de ultimă generație, compus din instalația de alarmă și dispozitivul digital de transmisie a alarmei prin tehnologii wireless și GSM (date GPRS). Prin aplicația special dezvoltată BuildSec App vei putea opera centrala de alarmă de oriunde te-ai afla – fie că ești în vacanță la munte sau în afara țării. 
Vrei mai mult pentru casa și familia ta? Spune-ne ce dorințe ai și noi te ajutăm să alegi ce ți se potrivește!

Cum funcționează un sistem de alarmă?

Dacă apare un incident, sirena de alarmă emite un semnal de avertizare acustic exterior și interior. Acesta are rolul de a avertiza persoanele din incintă, vecinii și trecătorii. Semnalul acustic este însoțit de un semnal luminos permanent, direcționat către frontul stradal, care indică o situație anormală în clădire.
În același timp, centrala de alarmă te informează asupra incidentului atunci când nu ești acasă. În funcție de setări, alarma inițiază automat un apel GSM (date GPRS) către firma de securitate, poliție sau alte numere predefinite.
Indiferent că vrei un sistem de securitate standard cu senzori de mișcare wireless, sau în combinație cu încuietori digitale premium, îți prezentăm cu plăcere diversele posibilități de configurare și te ajutăm să faci alegerea potrivită. Contactează-ne chiar azi!

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü