Crearea celor mai bune conexiuni prin tehnologia de comunicații în rețea AVM

Conexiuni de rețea și tehnologii de comunicație optimizate

Routerul pentru rețeaua de acasă este aparatul care formează interfața mobilă între conexiunea ta la internet și dispozitivele pe care vrei să le conectezi la rețea. Conexiunea la internet este necesară pentru comunicarea nelimitată. Pentru aceasta, e nevoie de un contract cu un furnizor care să îți ofere o viteză suficientă.
Un router modern ca AVM FRITZ!Box permite o conexiune prin cablu pentru calculatoare și alte aparate staționare. De exemplu, prin USB poți conecta imprimanta sau un hard disk extern. Astfel, toate aparatele conectate la rețea pot accesa imprimanta sau fișierele de pe hard disk. De asemenea, poți organiza accesul prin routerul de rețea de acasă cu drepturi individuale.

Conectarea unui sistem de alarmă wireless prin router

Sistemele de alarmă wireless sunt o variantă modernă a tradiționalelor sisteme de alarmă prin cablu. Instalarea unui sistem de alarmă wireless în apartament sau în casă îți oferă multiple opțiuni de conectare de la distanță, printr-o aplicație special dezvoltată. Centrala alarmei este conectată la router prin cablu, iar routerul transmite semnalul wireless către telefonul sau calculatorul tău.
Atunci când optezi pentru un kit de alarmă wireless, acesta poate fi conectat la rețeaua ta de acasă prin intermediul router-ului. Astfel, poți comunica prin internet cu centrala antiefracție, care trimite un semnal direct pe telefonul sau calculatorul tău în cazul unui incident.
router wireless profesional
AVM | Fritz!Box 7590 verso
Sursă: AVM GmbH | Germania

Configurarea rețelei WLAN cu FRITZ!Box de la AVM

Routerele mobile pentru rețeaua de acasă sunt dotate cu o interfață WLAN. Cu FRITZ!Box de la AVM – unul dintre partenerii noștri de încredere – alegi un router versatil, care îți permite crearea unei rețele WLAN sigure și rapide. Prin aceasta, vei putea conecta simultan mai multe aparate la internet.

Am deja un router. De ce să aleg FRITZ!Box?

Router-ul FRITZ!Box îți oferă posibilitatea de a configura drepturile de acces și de a bloca persoanele sau aparatele nedorite. Prin stabilirea unui cod de rețea sigur, individual, te asiguri că persoanele neautorizate nu vor folosi rețeaua.
În plus, AVM FRITZ!Box dispune de un Firewall integrat, prin care rețeaua este protejată împotriva atacurilor hackerilor. Pentru a crea un nivel înalt de siguranță, este necesar să actualizezi firmware-ul periodic.
Citește aici despre motivele pentru care avem încredere în routerele AVM FRITZ!Box.
router avm fritzbox pentru alarma
AVM | Premium garanție pentru model 7590
Sursă: AVM GmbH | Germania

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü