Organizarea perfectă a accesului prin tehnologia cu cilindri digitali din SECURUS

SECURUS PRIVATE | www.smartsecurity.berlin

Pentru privat sau companii mici și mijlocii

Cilindrul digital: noul tău smart door lock

Cilindrul digital sau electronic este una din inovațiile recente din domeniul tehnologiei de securitate. Acesta transformă o yală normală într-o yală inteligentă, care îți permite să setezi și să monitorizezi digital accesul.
Cilindrii de închidere digitali pot fi configurați individual și sunt adecvați atât pentru utilizarea comercială, cât și în case, apartamente, clădiri publice sau cabinete medicale.
Îți oferim instalarea cilindrilor digitali și configurarea inițială a multiplelor opțiuni conform nevoilor tale. De exemplu, este posibilă acordarea drepturilor de acces anumitor persoane și excluderea altora – permanent sau în anumite intervale de timp.
Printr-un software achiziționabil, poți personaliza singur setările, nu doar la fața locului, ci și de pe drum. Cu ajutorul unui laptop / calculator sau a unei aplicații, poți adapta oricând yala digitală la noile necesități.

Funcțiile cilindrului electronic digital

Cu ajutorul unui cilindru smart poți configura accesul pentru oricine la o anumită oră din zi, așa cum e necesar de exemplu într-un cabinet medical. La sfârșit de săptămână și în zilele de sărbătoare, poți bloca permanent accesul sau să permiți accesul manual doar anumitor persoane.
De asemenea, poți acorda drepturi de acces diferențiale pentru anumiți angajații, care pot intra în clădire la orice oră din zi și din noapte. Deoarece înregistrarea are loc digital, primești o evaluare amplă a drepturilor de acces pe care le-ai acordat și despre utilizarea acestora.
Acest lucru înseamnă că poți vedea care dintre cheile digitale a fost utilizată pentru a acționa yala smart, la ce oră și cât timp s-au aflat persoane în clădire. Împreună cu alte sisteme de securitate sau alarme pentru casă, un asemenea control al accesului este foarte eficient.
Programarea sistemelor de cilindri se face printr-un adaptor USB (USB-Dongle) de rețea conectat la un calculator (sistem offline) sau, atunci când cilindrul digital este instalat în combinație cu alarma antiefracție, direct prin centrala antiefracție, prin intermediul unui software pe calculator sau telefon (sistem online).
În acest caz, încuietorile digitale pot fi controlate și de la distanță, prin software-ul alarmei. Asta înseamnă că vei putea deschide ușa pentru cei mici atunci când se întorc de la școală sau pentru firma de curățenie, chiar și atunci când nu ești acasă.

Integrarea în sistemele de uși și porți

În principiu, poți integra un cilindru de închidere digital în orice ușă. Mărimea și forma acestuia sunt adaptate la încuietoarele clasice, ceea ce înseamnă că puteți înlocui o încuietoare clasică simplu, fără alte modificări.
Programarea încuietorilor digitale o vei face, de preferință, din calculator sau laptop. Interfața îți permite o configurare simplă și rapidă, chiar și dacă nu ai experiență cu sistemele.
Noi te vom instrui cu privire la diversele posibilități și îți oferim, la cerere, o setare amplă a sistemelor conform specificațiilor tale.
Ai o întrebare specifică despre încuietorile digitale? Scrie-ne și te consiliem cu plăcere!

SECURUS PRIME | www.smartsecurity.berlin


Sisteme de încuietori digitale pentru companiile mari

În mod normal, un sistem simplu de cilindri poate include până la 10-15 cilindri. Pentru a deservi nevoile de securitate care apar la nivelul companiilor mari, unde pot fi necesare peste 15 încuietori digitale, am creat linia specială SECURUS PRIME.
Pentru companiile mari, dezvoltăm sisteme complexe online, cu o înaltă funcționalitate, pentru eficientizarea accesului și optimizarea securității. Aceste sisteme sunt disponibile prin intermediul partenerului nostru SECURUS – află mai mult!

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü