Servicii de recomandare, instalare și mentenanță pentru sisteme de securitate

1. CERERE

Te interesează produsele noastre sau vrei un serviciu de instalare sistem alarmă? Sau poate că îți dorești să îți asiguri casa cu cilindri de închidere digitali? În acest caz, suntem partenerul tău ideal.

În plus, îți oferim și alte tehnologii de securitate și de comunicație, pe care le poți integra în diferite combinații pentru nevoile tale individuale.

Trimite-ne o cerere în care să descrii pe scurt tehnologia care te interesează. Este folositor să precizezi dinainte ce fel de casă sau imobil vrei să securizezi și, dacă e cazul, ce așteptări ai în privința creșterii siguranței în clădire.

Pe baza informațiilor transmise de tine, ne putem pregăti mai bine și stabili o programare pentru consiliere individuală, în care să îți facem o recomandare de sistem de alarmă pentru casa sau afacerea ta

2. CONSULTANȚĂ

În toate colaborările, punem pe primul loc consilierea individuală bazată pe parteneriat. Alături de tine, stabilim o consultație individuală pe care o efectuăm la fața locului. Astfel putem afla toate detaliile despre tipul și circumstanțele individuale ale clădirii, cât și despre măsurile de securitate preexistente.

În timpul consultării, îți vom prezenta diverse soluții. Acestea sunt adaptate la nevoile tale particulare și la cerințele clădirii pe care vrei să o protejezi. Până la finalul consilierii, vom avea un concept de securitate pe care îl implementăm în pașii următori.

3. LIVARE

După consilierea individuală, asamblăm un kit de securitate pentru tine, compus din elementele pe care le-ai ales. Dacă vrei să cumperi un sistem de alarmă, să instalezi yale cu cilindru digital sau să configurezi o rețea de comunicație pentru nevoi de securitate, noi îți punem la dispoziție toate componentele de care ai nevoie, la adresa specificată de tine.

Punem preț pe livrarea rapidă, de aceea avem în stoc multe dintre elementele necesare. Totuși, în unele cazuri comandăm componentele direct de la producător. Lucrăm alături de companii premium specializate în tehnologia de securitate. După livrare, toate componentele sunt asamblate pentru tine și transportate la adresa specificată.

4. INSTALARE

După livrarea tehnologiei de securitate, noi ne ocupăm de montarea sistemului de alarmă, a senzorilor de mișcare și a tuturor componentelor la fața locului.

În general, pentru un montaj optim al senzorilor de mișcare și al altor elemente, este important ca imobilul să fie într-un stadiu avansat de construcție sau renovare. În funcție de tehnologia de securitate aleasă, s-ar putea să fie util ca aceasta să fie instalată după ce construcția a fost finalizată.

În cazul în care trebuie trase cabluri, poate fi avantajos ca montajul să aibă loc înaintea finalizării construcției. Toate detaliile procedurii de instalare sunt adaptate individual clădirii și circumstanțelor particulare.

Echipa noastră are o largă experiență în instalarea sistemelor de siguranță. Un aspect important este ca după montarea sistemului de alarma și a senzorilor de mișcare, acestea să fie cât mai imperceptibile, atât în camere, cât și la exterior. În cazul în care are loc o efracție, sistemul nu trebuie să fie ușor accesibil, pentru a preveni dezactivarea de către persoane neautorizate.

De asemena, este nevoie de multă grijă la montarea senzorilor de mișcare și a altor dispozitive automate. Activarea automată trebuie să aibă loc doar în cazul unui pericol real. Trebuie exclusă activarea accidentală a alarmei de către o persoană autorizată să intre în clădire.

IMPORTANT!
Sistemele noastre profesionale sunt complexe și diferă de majoritatea produselor de pe piață cu instalare DIY (do it yourself). Instalarea sistemelor este realizată mereu de către tehnicieni specializați, atât în cazul sistemelor de alarmă premium, cât și în cel al încuietorilor digitale. O instalare expertă previne eventualele erori și îți dă siguranța că sistemul rulează perfect.

5. ÎNMÂNARE

După instalare, unul dintre specialiștii noștri calificați îți va înmâna personal tehnologia de securitate. Expertul nostru îți va oferi o prezentare detaliată a posibilităților și modului de operare ale noilor tale tehnologii de securitate. Vei afla cum să folosești și să activezi componentele individuale și locația acestora.

Este avantajos ca persoanele care se vor ocupa ulterior de sisteme să fie prezente la înmânare. Sistemele pot fi operate ușor, chiar și de către persoanele fără experiență tehnică.

6. MENTENANȚĂ

Chiar și în cazul tehnologiei inovative, alarmele și încuietorile digitale trebuie verificate și întreținute constant. Doar așa poți menține calitatea și funcțiile complete ale sistemului pe termen lung.

Oferta noastră de mentenanță pentru sisteme de securitate include asistență din partea unui tehnician service expert. În primă fază, acesta verifică funcționalitatea sistemului, pentru a detecta și localiza potențialele erori. Apoi, tehnicianul verifică starea cablurilor și a dispozitivelor conectate și, la nevoie, optimizează configurarea sistemului.

Este posibil să fie necesare unele schimbări la sistem, inclusiv legate de actualizarea software-ului sau a firmware-ului, sau de modificarea configurării existente. Vei fi mereu informat asupra noilor funcționalități și vei putea opera sistemul în continuare fără nicio problemă.

Mentenanța reprezintă o parte foarte importantă a operării sistemului. Este necesar să o soliciți personal, preferabil printr-un contract. Astfel te asiguri de funcționalitatea sistemului și îți oferi cel mai înalt standard de siguranță.

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü