PARTENERI PREMIUM

TELENOT: Tehnologie premium de semnalare a pericolelor

Sisteme de alarmă anti-efracție Made in Germany model comunicare hybrid,
cu cable și secure wireless (nu WIFI !) inclus apel de urgență IP & GPRS (GSM)

sisteme de alarma profesionale

Compania pentru sistemele electronice TELENOT Electronic GmbH, aflată la a 3-a generație în familie, există de peste 50 de ani pe piața germană. Cu o bogată tradiție în industrie, în ultimii 20 de ani TELENOT a devenit lider european în materie de sisteme inovative de securitate. Acest succes provine din dezvoltarea continuă a produselor, din pretențiile de calitate mari și din fiabilitatea produselor.

În locația germană din Aalen, TELENOT dezvoltă și produce aproape toate produsele – de la sistemele de alarmă pentru casă, până la cele mai complexe sisteme de protecție industrială.

Liniile de producție și fabricație proprii pentru sisteme electronice, cu controale de funcționalitate și teste diverse, oferă posibilitatea de a îndeplini cele mai mari cerințe de calitate. În plus, toate carcasele sunt produse în Aalen – MADE IN GERMANY. Din acest motiv, avem încredere în tehnologia de calitate TELENOT, ca producător și instalator operațional în Europa.

Atunci când ai încredere în ICS SYSTEMS și TELENOT, ai încredere în cele mai bune soluții pe care le poți achiziționa în domeniul tehnologiei de securitate. Pentru protecția și siguranța familiei tale, a proprietății și a lucrurilor de valoare pe care le-ai dobândit!

TELENOT Inovator 2018
TELENOT | Inovator 2018
Sursă: TELENOT Electronic GmbH
sistem de alarma antiefractie made in germany
Certificat: Hiplex | TELENOT
Sursă: TELENOT Electronic GmbH | Germania
Certificat: DigitalStrom
Sursă: DigitalStrom GmbH | Germania

Uhlmann & Zacher | Cilindri digitali

Încuietori digitale și sisteme inovative de organizare a accesului

Fondată în anul 1990, Uhlmann & Zacher (U&Z) este o companie care și-a creat renumele de 25 de ani pe piața germană și internațională, prin dezvoltarea și distribuția sistemelor de închidere digitale. Alege sistemele de închidere digitale U&Z , dacă îți dorești calitate și funcționalitate la cel mai înalt standard.

Cerințele pentru cilindrii de închidere digitali și sistemele de închidere sunt foarte mari și ele totuși trebuie să poată fi deservite simplu. Fiind administrate de clienți, sistemele trebuie să garanteze un acces de încredere, dar și să asigure clădirile atunci când accesul nu este dorit sau planificat.

Aceste sisteme de închidere digitale se utilizează zilnic în sute de mii de gospodării. Ele trebuie să își îndeplinească funcțiile sigur, robust și rezistent, pe parcursul întregii zile.

Cu linia noastră de producție individuală ICS (innovativ – clever – secure) smartsecurity – noi, ICS SYSTEMS, ne bazăm pe calitatea extraordinară a tehnologiei Uhlmann & Zacher.
Suntem convinși de tehnologia premium MADE IN GERMANY. Profită și tu de know-how-ul și confortul care îți vor ușura cu siguranță viața.

incuietoare yala digitala pentru casa sau apartament
Certificat: U & Z
Sursă: Uhlmann & Zacher GmbH | Germania

AVM: Router, Powerline și telefonie DECT

Tehnologie de comunicație pentru o casă inteligentă

router avm fritzbox pentru alarma
AVM | Premium garanție pentru model 7590
Sursă: AVM GmbH | Germania
mesh powerline casa smart
AVM | Fritz!Box | WLAN Mesh
Sursă: AVM GmbH | Germania
router pentru alarma wireless
AVM | Fritz!Box | Conexiuni verso
Sursă: AVM GmbH | Germania
sistem alarma gsm si wireless
AVM | Fritz!Box Router familia
Sursă: AVM GmbH | Germania

AVM și-a creat un nume pe piața germană și cea europeană prin dezvoltarea produselor FRITZ!Box. Este vorba de o serie de routere de înaltă calitate, pregătite pentru operarea via VDSL, cablu, LTE sau fibră optică. Acestea se remarcă printr-o configurare simplă, posibilitățile multiple de conexiune și o funcționalitate mare.

Routerele AVM sunt utilizate atât în domeniul privat, cât și cel comercial, și conving prin calitate premium și fiabilitate. AVM oferă și accesorii, cu care pot fi extinse și întărite caracteristicile de performanță și capacitățile tehnice ale routerelor.

În tehnologia de comunicație, cuvintele cheie sunt:

MESH
POWERLINE
DECT/HAN-FUN

Produsele AVM s-au remarcat de mulți ani pe piața dispozitivelor pentru rețele private și în tehnologia rețelelor. Nicio familie de aparate din Europa nu este la fel de diversificată ca Fritz!Box.

Din convingerea profesională a inovațiilor AVM, recomandăm și instalăm tot ceea ce are de a face cu routerele Fritz!Box, AVM-Hardware și accesoriile (Telefoanele DECT, aparate DECT-SmartHome, Repeater, ș.a.).

fritzbox router mesh alarma wireless
AVM | Multe Mesh
Sursă: AVM GmbH | Germania

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü