Despre noi

Fondată în toamna anului 1997 de către proprietarul Thomas Ricken, compania ICS systems (Inovator ~ Competent ~ Sigur) este activă cu succes în domeniul securității de peste 22 de ani.
Alături de parteneri premium, de-a lungul anilor am construit un portofoliu extins de clienți satisfăcuți în Berlin, Brandenburg și Germania de Nord. Cu expertiză în domeniu, cu iscusință și cu cele mai bune servicii, instalăm tehnologie de securitate inovativă și de durată.
Alege ICS systems pentru projetarea casei sau a afacerei tale dacă vrei să te bucuri de siguranță pe termen lung.
Alături de noi ai parte de profesioniști cu experiență, tehnică germană de calitate premium și cele mai bune servicii pentru clienți.
Cerificat: Hiplex | TELENOT
Sursă: TELENOT Electronic GmbH | Germania
Zertifikat: TELENOT | Hifire 4400
Quelle: Telenot GmbH
Ceritificat: U & Z
Sursă: Uhlmann & Zacher GmbH | Germania
Certificat: AXIS
Sursă: AXIS GmbH | Germania
Cerificat: DigitalStrom
Sursa: DigitalStrom GmbH | Germania
Titel
Automobil electric din ICS systems
Sursă: ICS systems | Germania

Dezvoltare continuă

Pentru a ne dezvolta constant competențele tehnice și calitatea serviciilor oferite, participăm de mai multe ori pe an la diferite cursuri de dezvoltare și traininguri profesionale oferite de partenerii noștri de tehnologie. In spiritul progresului și a dezvoltării constante, investim în viitorul nostru comun – al nostru și al cliențilori și partenerilor noștri prezenți și viitori.

Portofoliu clienți

De-a lungul celor peste 22 de ani de existență, ICS systems a deservit atât clienți privați, cât și companii publice de renume. Iată doar câteva din firmele cliente din Germania care au apelat la serviciile noastre până acum:

Suntem incredibili! – Incredibil de diferiți!

Ai încredere în noi și în partenerii noștri germani, care prin tehnologiile premium inovative îți garantează calitate excelentă și siguranță pe termen lung!

Menü